BOKA STÄDNING
Experter på städning

Har du inte tid att städa?

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål.

Denna typen av städning används i regel på varje nytt projekt för att bilda sig en uppfattning om man sen vill välja att gå vidare och lägga in sig på ett kontinuerligt schema varje eller varannan vecka. Det gäller både för företag och privatpersoner i hem, lokaler och kontor. För flyttstädning, byggstädning och fönsterputsning gäller annan prislista.


Våra tjänster riktas till både privata kunder och företag inom olika branscher. Vi städar hus, lägenheter, kontor, hotell, skolor, förskolor och mycket mer.
Ring redan idag!

Flexibel städning

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Krawiec Städ AB får du alltid samma städare och kontaktperson. Vi utför kontinuerligt kontroller på vår personal så att du som kund ska alltid ska vara lika nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt hem.

Information

Avbukning

Avbokningar kan göras senast 1 dag innan städtillfället, senare avbokningar kommer att debiteras med fullt pris. Avbokningar måste ske via telefon eller e-post.


Nycklar och larm

Krawiec Städ AB nyckel – och larm policy skall alltid gälla vid hantering av nycklar och larmuppgifter. Krawiec Städ AB hanterar nycklar och larm genom att förvaring av nyckel/larmuppgifter sker på betryggande sätt så att de inte kan komma i någon obehörigs händer.

vad våra kunder säger om oss
Engångsstädning, Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma krawiec.se

Vi lämnar nöjd kund-garanti vilket innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontakta oss inom tre dagar så försöker vi lösa problemet gemensamt. För oss är det superviktigt att du är 100 % nöjd varje gång.

NÖJD KUND-GARANTI

RUT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!

När du köper våra tjänster privat är det 50% i Rut avdrag på fakturan. För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT-avdraget automatiskt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen. Skattereduktionen är max 50 000 kronor per år vilket innebär att du kan köpa tjänster för 75 000 kronor per år och få ett maximalt avdrag på 50 000 kronor.


Provstädning

Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma Krawiec Städ AB

169;- kr/tim

inkl.moms efter RUT från