BOKA STÄDNING
Experter på städning

Vi putsar alla typer av fönster

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål.

Njut av utsikten genom rena fönster och låt solljuset strömma in och sätta sin prägel på färg och form i ditt hem! Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Städmaterial och utrustning ingår I städtjänsten. Vi putsar fönster för alla typer av företag – kontor, lokaler eller industribyggnader. Och vi gör det alltid med nöjd kund-garanti och till ett av marknadens bästa priser.

Speciellt Erbjudanden Tiande Eco Medel

*Ta del av 10% Rabattkod med vår kupong: "KRAWIECECOMEDEL"

Flexibla fönsterputs

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Krawiec Städ AB får du alltid samma städare och kontaktperson. Vi utför kontinuerligt kontroller på vår personal så att du som kund ska alltid vara lika nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just fönster.

Fönsterputs

Städning, hemstädning, kontorsstädning, Huddinge, Älvsjö, Vändelsö, Haninge, Tyresö, Trollbäcken, Sköndal, Osmo, Handen Väga - Städfirma Krawiec Städ AB

Prisförfrågan

Miljöpolicy

Städfirma som använder miljövänliga produkter

Städsällskapet har över 15 års erfarenhet och använder biotekniska produkter. Vi på Krawiec Städ AB arbetar aktivt med att skydda miljön. Våra produkter är biotekniska och därför miljövänliga. Vi har en aktiv miljöpolicy där vi arbetar aktivt med att minska miljöbelastningen, återanvända och återvinna material, kemikalier och annan utrustning. Vi hjälper också våra kunder med hantering av kartonger och återvinning.